Θέμα 2 Μεταναστευτικό - kinetol

Το κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Κίνηση Πολιτών, ανοιχτή σε όλους τους Αιτωλ/νες, χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανέναν κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα, δεν χρηματοδοτείται κρυφά ή φανερά από κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο της Ελλάδας ή της Αλλοδαπής.
Το κίνημά μας έχει στόχο να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων, προβληματισμών και ιδεών, για την ανάπτυξη του νομού καθώς και μοχλός πίεσης, προς όλους τους θεσμικούς φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων και την υλοποίηση των θέσεων και των προτάσεων μας.
Ενεργοί Πολίτες Αιτωλ/νίας
Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων
Μας ενώνουν πολλά! Δε μας χωρίζει τίποτα!
Θέματα που καίνε!
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα 2 Μεταναστευτικό

Θέμα #2
Μεταναστευτικό
Παίρνουμε ξεκάθαρη θέση!
Το λεγόμενο μεταναστευτικό δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδος αλλά στη χώρα μας τείνει να γίνει μέγα, διότι όλες οι κυβερνήσεις τις τελευταίας 10ετίας το αντιμετώπισαν με ιδεοληψίες και με κοντόφθαλμες πρακτικές! Όλοι αυτοί που μπαίνουν καθημερινά στη χώρα μας (ο κος Χρυσοχοίδης μίλησε για 1000 άτομα την ημέρα) δεν έχουν προσφυγικό προφίλ. Είναι άτομα που έρχονται "δασκαλμένα" να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό, αφού άφρονες πολιτικές τον έφεραν σε αυτήν την εξαθλίωση!
Τα άτομα που προσπαθούν -με διάφορους τρόπους- να εμφυτεύσουν στην ελληνική κοινωνία, στόχο έχουν να γίνουν θύλακες επώασης ισλαμιστών, με απώτερο στόχο να επιβάλουν τη δική τους θρησκευτική ιδεολογία (Σαρία), όπως ήδη συμβαίνει σε πολλές χώρες της Βόρειας Ευρώπης!
Έτσι η θέση μας είναι ξεκάθαρη!
Λέμε ΟΧΙ στην λαθροεποίκους ισλαμιστές, που θέλουν να επιβάλουν τη Σαρία!
Λέμε ΝΑΙ στους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες πολέμου, που είναι πρόθυμοι να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
Επιστροφή στο περιεχόμενο