Θέμα 5 Όχι στα υπέρογκα τέλη - kinetol

Το κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Κίνηση Πολιτών, ανοιχτή σε όλους τους Αιτωλ/νες, χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανέναν κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα, δεν χρηματοδοτείται κρυφά ή φανερά από κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο της Ελλάδας ή της Αλλοδαπής.
Το κίνημά μας έχει στόχο να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων, προβληματισμών και ιδεών, για την ανάπτυξη του νομού καθώς και μοχλός πίεσης, προς όλους τους θεσμικούς φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων και την υλοποίηση των θέσεων και των προτάσεων μας.
Ενεργοί Πολίτες Αιτωλ/νίας
Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων
Μας ενώνουν πολλά! Δε μας χωρίζει τίποτα!
Θέματα που καίνε!
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα 5 Όχι στα υπέρογκα τέλη

Θέμα #5
Όχι στα υπέρογκα τέλη διέλευσης
της Γέφυρας Ρίου-Αντιρίου
Οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και όλων όσων διέρχονται τον νομό, θα πρέπει να πληρώσουν ένα τσουχτερό εισιτήριο για να περάσουν την Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου. Αν προστεθούν και τα υπέρογκα διόδια που είναι διάσπαρτα σε πυκνά σημεία της Ιόνιας και Ολυμπίας Οδού, ένα ταξίδια για την Πάτρα ή την Αθήνα, είναι δυσβάσταχτο! Η κυβέρνηση, θα πρέπει να δει αυτό το τεράστιο θέμα και να πιέσει για τη μείωση όλων των διοδίων αλλά και της διεύλευσης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, που φρονούμε πως είναι υπερβολικά!
Επιστροφή στο περιεχόμενο