Αρχές - kinetol

Το κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Κίνηση Πολιτών, ανοιχτή σε όλους τους Αιτωλ/νες, χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανέναν κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα, δεν χρηματοδοτείται κρυφά ή φανερά από κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο της Ελλάδας ή της Αλλοδαπής.
Το κίνημά μας έχει στόχο να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων, προβληματισμών και ιδεών, για την ανάπτυξη του νομού καθώς και μοχλός πίεσης, προς όλους τους θεσμικούς φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων και την υλοποίηση των θέσεων και των προτάσεων μας.
Ενεργοί Πολίτες Αιτωλ/νίας
Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων
Μας ενώνουν πολλά! Δε μας χωρίζει τίποτα!
Θέματα που καίνε!
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχές

Όλοι εμείς αν και προερχόμαστε από διάφορες κοινωνικές ομάδες και με διάφορες πολιτικές τοποθετήσεις, παραβλέπουμε ό,τι μας χωρίζει και ενώνουμε τα χέρια μας για το καλό του τόπου μας και θέλουμε να ξυπνήσουμε τον “κοιμισμένο γίγαντα” που λέγεται Αιτωλ/νία.
Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο συμμετοχικό και παρεμβατικό Κίνημα Ενεργών Πολιτών για να λύσουμε τα προβλήματά μας και να υλοποιήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις ανάπτυξης του νομού, που… από όλους ακούγονται αλλά δεν καταγράφονται …και δεν υλοποιούνται!
Ο νομός μας έχει τεράστιες δυνατότητες κυρίως στον πρωτογενή τομέα, που αν δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα και οργανωθεί σύμφωνα με τη σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη, μπορεί να θρέψει πλουσιοπάροχα τους κατοίκους του. Έχει τεράστιο υδάτινο πλούτο, που ουσιαστικά μένει ανεκμετάλλευτος.
Έχει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον αλλά ακόμη βρίσκεται σε υποτυπώδη ανάπτυξη. Αναλογιστείτε πως ήταν η Ευρυτανία πριν 30 χρόνια και πως ήταν σήμερα.
ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Αν είσαι κάτοικος της Αιτωλ/νίας ή διαμένεις στο νομό ή τα συμφέροντά σου είναι στο νομό, σε καλούμε να έρθεις μαζί μας και να ενώσουμε τις φωνές μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μοχλό πίεσης προς κάθε κατεύθυνση.
Και μη ξεχνάς πως… οι πολλοί παίρνουν την πόλη και οι πολλές διαδικτυακές φωνές φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα! Να λοιπόν η ευκαιρία σου να βοηθήσεις κι εσύ τον τόπο σου, με το να γίνεις μέλος στο κίνημά μας!

(για την εγγραφή σου κάνε κλικ εδώ)


Επιστροφή στο περιεχόμενο